dijous, 3 de febrer del 2011

Fem d'artistes com JOAN MIRÓ

Aquesta vegada ens hem apropat a l'artista Joan Miró. De fet, Miró ja era conegut per a nosaltres perquè a P-4 l'havíem treballat a fons i, fins i tot, havíem fet una sortida a la seva Fundació a Barcelona.
Després de recordar una mica la seva biografia, bàsicament ens hem centrat en dues de les seves obres mestres. La primera, la pintura "Constel·lacions", de la qual en va treure diferents exemplars i, la segona, de la coneguda escultura "La dona i l'ocell".
I a partir d'aquí ens hem posat a fer d'artistes. Aquí venia la nostra part més plàstica i creativa, però seguint un model d'un autor reconegut mundialment.

L'obra "Constel·lacions" la vam fer en equip. Cada alumne va pintar un tros del quadre (reproduint el model de colors i formes de l'autor) i entre tots vam construir l'obra sencera.

Vam haver d'observar molt, però...mireu quins resultats!



I l'escultura "La dona i l'ocell" la vam reproduir amb material de rebuig que vam portar de casa. Vam pintar dos tubs (un de paper de vàter i un de cuina) amb pintura dels colors Miró.


Vam enganxar els tubs sobreposats de manera que simulessin la dona i el barret i a sobre hi vam posar una lluna amb plastilina groga, que representava l'ocell.


Doncs va quedar prou bé, oi? Mireu com s'assembla a l'original!

3 comentaris:

  1. lascultura ma agradat mol. a casa lan posat a lentrada perque totom que entri la pugi veura.
    marc

    ResponElimina
  2. Molt Bonica l'escultura!!!
    Seguiu així de treballadors!
    Anna - mare del Francesc

    ResponElimina